Ankara katliamı sanığı IŞİD militanı kendini patlattı

Terör örgütü IŞİD'in Gaziantep sorumlusu Yunus Durmaz yakalanacağını anlayınca üzerine yerleştirdiği bombayı infilat ettirerek öldü.

19 Mayıs 2016 Perşembe 21:42
Ankara katliamı sanığı IŞİD militanı kendini patlattı






Ankara katliamı sanığı IŞİD militanı kendini patlattı

Gaziantep'in merkez Çağlayan Mahallesi'nde polisin IŞİD'e ait olduğu iddia edilen hücre evine düzenlediği operasyonda bir terörist üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirerek öldü.

Kendisini patlatan canlı bombanın kimliği belli oldu

Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan DAEŞ'li canlı bomba saldırılarının emrini veren ve örgütün Gaziantep sorumlusu olan Yunus Durmaz kendisini patlattı.

Gaziantep'te polisin operasyon düzenlediği terör örgütü DAEŞ'e ait hücre evinde patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre içerde bulunan terörist, vücuduna bağladığı bombayı infilak ettirdi.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka mahallesinde polisin operasyon düzenlediği terör örgütü DAEŞ'e ait hücre evinde patlama meydana geldi. İçeride bulunan terör örgütü DAEŞ'in canlı bombası, polisleri fark edince vücuduna sarılı olan patlayıcıyı infilak ettirdi.

Patlamada, terörist hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hücre evindeki çatışma devam ederken, polis bombalı saldırı yapacağı iddiasıyla şehirde de beyaz renkli bir aracı arıyor.

CANLI BOMBA GAZİANTEP'İN SÖZDE EMİRİ

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Çağlayan Mahallesi Maho Paşa Caddesi üzerinde terör örgütü DAEŞ''e yönelik operasyon sırasında kendini patlatan canlı bombanın sözde emiri Yunus Durmaz olduğu iddia edildi.

Gaziantep polisi, Şehitkamil ilçesi Çağlayan Mahallesi Maho Paşa Caddesi üzerinde bir adrese operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin, operasyon düzenlediği hücre evinde DAEŞ mensuplarını yakalamaya çalışırken canlı bomba kendini patlattı.Kendini patlatan canlı bombanın DAEŞin sözde Gaziantep emiri olan Yunus Durmaz olduğu iddia edildi.

Yunus Durmaz'ın kardeşi Hacı Ali Durmaz ise yakalandı, polisin hücre evindeki operasyonu devam ediyor.
Son Güncelleme: 19.05.2016 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.