Ankara uçağında, sohbeti, bomba alarmına neden oldu

Erzincan Ankara uçağında 3 futbolcunun konuşmasında 'Bomba' kelimesinin geçmesi görevlileri harekete geçirdi. Uçakta bomba araması yapıldı, 3 futbolcu gözaltına alındı

30 Mart 2016 Çarşamba 18:54
Ankara uçağında, sohbeti, bomba alarmına neden oldu






Ankara uçağında, sohbeti, bomba alarmına neden oldu

Erzincansporlu 3 futbolcunun kendi arasında konuşurken 'Bomba' kelimesinin geçmesi Erzican havalimanını karıştırdı. 3 kişi arasındaki sohbeti kaptan pilota bildiren hostes, uçağın tepeden tırnağa aranmasını sağladı. Uçak gecikmeli olarak havalandı. İşte detaylar, Ankara-Erzincan seferini yapan Anadolu Jet uçağına bomba ihbarı yapıldı. 3 futbolcunun gözaltına alındığı öğrenildi.

Bunun üzerine uçak piste çekildi ve polise haber verildi. Çok sayıda terör, bomba imha ve istihbarat polisi Esenboğa Havaalanı’na geçti. Uçakta uzun süre arama yapıldı.

Yapılan aramada uçakta olumsuz durumla karşılaşılmazken, bomba ihbarı nedeniyle  3 Erzincansporlu futbolcu gözaltına alındı.

Futbolcular, "uçuş güvenliğini tehdit ve  asılsız ihbarda" bulunmaktan emniyete götürülürken, Anadolu Jet uçağı şu dakikalarda Erzincan'a hareket etti.

Öte yandan havaalanlarında güvenlik tedbirleri giderek sıkılaştırılıyor. x-ray cihazları daha hassas hale geliyor, aramalar daha detaylı yapılıyor, polis sayısı artırılıyor.

Ama tedbirler sadece bunlarla sınırlı değil. Havaalanına girdiğiniz anda nasıl konuştuğunuza da dikkat etmek zorundasınız.
Son Güncelleme: 31.03.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.