Antalya'da vatandaşın evine el yapımı bomba attılar

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi’nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce aşçılık yapan Necmi Özbey’ın oturduğu dairenin balkonuna atılan el yapımı patlayıcı korkuya neden oldu.

14 Nisan 2016 Perşembe 03:19
Antalya'da vatandaşın evine el yapımı bomba attılar






Antalya'da vatandaşın evine el yapımı bomba attılar


Terör örgütlerinin kullandığı el yapımı patlayıcılar artık vatandaşlara yönelik saldırılarda kullanılmaya başlandı. Antalya'nın Konyaaltı İlçesi’nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce aşçılık yapan Necmi Özbey’ın oturduğu dairenin balkonuna atılan el yapımı patlayıcı korkuya neden oldu.

Olay saat 23.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Uncalı Mahallesi 1233. Sokak’ta meydana geldi. 11 katlı Onursal Yapı Kooperatifi Apartmanı’nın 1. katında oturan Necmi Özbey’e ait dairenin balkonuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı olduğu tespit edilen patlayıcı madde atıldı. Aşçılık yaptığı kaydedilen Özbey’in eşi ve çocuklarının evde olduğu sırada meydana gelen patlamada, yaralanan olmazken bina sakinleri korkulu anlar yaşadı. Haber verilmesi üzerine çok sayıda polis olay yerine geldi. Polis, çevrede inceleme yaparken, bina sakinlerinin ifadesine başvurdu.
Apartmanın ikinci katında oturan Nuri Arpacı, patlama sesini duyduklarında korkuya kapıldıklarını söyledi. Arpacı, “Bilgisayarın başındaydım. Bir anda patlama sesini duydum. Camlar sallandı. Hemen çocukları sakladım. Çok korktuk” diye konuştu. Polis, olay sırasında işte olan Necmi Özbey’in balkonuna patlayıcı madde atan kişi ya da kişileri tespit etmek için geniş çaplı çalışma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.