Antalya'da eğlence dönüşü feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Yusuf ÜNAL- Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da eğlence dönüşü 1.52 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, aşırı hız sonucu yoldan çıkarak trafik bilgi tabelasının direğine çarptı. Araçta bulunan 3 arkadaştan ön...

12 Mart 2015 Perşembe 13:05
Antalya'da eğlence dönüşü feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı






Yusuf ÜNAL- Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da eğlence dönüşü 1.52 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, aşırı hız sonucu yoldan çıkarak trafik bilgi tabelasının direğine çarptı. Araçta bulunan 3 arkadaştan ön sağ koltukta bulunan 25 yaşındaki Gürkan Pala yaşamını yitirdi, diğer ikisi hafif yaralandı.
Kaza, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Metin Kasapoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Gece boyunca Lara semtindeki bir eğlence mekanında eğlenen 29 yaşındaki Sefa Demirtaş, 28 yaşındaki Mukaddes Gizem Ekin ve Gürkan Pala, sabaha karşı evlerine dönmek için otomobille yola çıktı. Alkollü olrak 07 FZT 05 plakalı otomobili kullanan Sefa Demirtaş, aşırı hız yapmaya başladı.
Metin Kasapoğlu Caddesi'nde aşırı hız ve alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Demirtaş'ın kullandığını otomobil, yoldan çıkarak kaldırımdaki trafik bilgi tabelalasının direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilin motoru, kaportadan ayrılarak kaza yerinden 4 metre ileriye savruldu. Sağ ön koltukta oturan muhasebeci Gürkan Pala, feci şekilde can verirken, sürücü Sefa Demirtaş ile arkada oturan Mukaddes Gizem Ekin ise kazayı yaralı olarak atlattı. Olay yerine 112 ekipleri, itfaiye ve polis geldi.
Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis, yaralı sürücü Sefa Demirtaş'ın 1.52 promil alkollü olduğunu belirledi. Kazada hafif yaralanan sürücü Demirtaş ile Mukaddes Gizem Ekin olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi. Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde muhasebeci olarak çalışan Gürkan Pala'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sürücü Demirtaş, gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.