Asker uğurlama grubunda taciz; Sırtından bıçaklandı

Asker uğurlama konvoyunda bir kadının taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Kadını taciz eden kişi sırtından bıçaklandı. 

02 Aralık 2018 Pazar 10:10
Asker uğurlama grubunda taciz; Sırtından bıçaklandı






Asker uğurlama grubunda taciz; Sırtından bıçaklandı


İstanbul Kadıköy'de asker uğurlaması sırasında konvoyunda bulunan bir kadının taciz edildiği iddiasının ardından bıçaklı kavga yaşandı. Kadını taciz ettiği iddia edilen kişi sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüpheli linç girişiminden kurtarıldı

İstanbul'da, dün gece saat 23.00 sıralarında Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde iddiaya göre taciz girişimi bıçaklama ile son buldu. Edinilen bilgiye göre, bir asker uğurlama konvoyu trafikte tehlikeli seyrettikleri gerekçesiyle polis ekipleri tarafından durduruldu. Bu sırada konvoydaki araçta bulunan bir kadın çevredeki bir kişi tarafından taciz edildiğini ileri sürdü. Bunun üzerine konvoydakiler araçlardan inerek taciz ettiği iddia edilen kişiyi linç etmeye çalıştı.

TACİZ ŞÜPHELİSİNİ SIRTINDAN BIÇAKLADI

Edinilen bilgilere göre olay sırasında bir kişi, kadını taciz ettiği iddia edilen şüpheliyi sırtından bıçakladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri de kalabalığı güçlükle dağıttı. Yaralanan kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.