Ataşehir'de silahlı maganda dehşeti: 3 yaralı var

İstanbul Ataşehir'de silahlı saldırı. Hız yaparak vatandaşların hayatını tehlikeye atan silahlı kişiler tüm uyurılara rağmen bu eylemi sürdürünce vatandaşların tepkisine neden oldu. Polise de saldıran magandalar 4 kişiyi yaralarak kaçtı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 05:41
Ataşehir'de silahlı maganda dehşeti: 3 yaralı var






Ataşehir'de silahlı maganda dehşeti: 3 yaralı var

Son Dakika Haberleri, Aşırı hız yaparak vatandaşları bezdiren silahlı bir kişi tüm uyarılara rağmen gürültüye devam edince mahalleli vatandaşların tepkisine neden olu. Plakası alanımayan ve içinde silahlı magandaların bulunduğu araçtan açılan ateş küçük yaşta bir çocuğu ağır yaraladı. Bir kiş vatandaş ise açılan ateş sırasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Silahlı Saldırı Haberi

Silahlı maganda dehşetini durdurmak isteyen polis ekibine de saldıran vatandaşlar iki polisi yaralayarak kaçtı. İstanbul polisi silahlı saldırganların peşine düştü.

VATANDAŞLAR UYARDI SİLAH ÇEKTİLER

Hız yaptığı gerekçesiyle mahalleli tarafından uyarılan sürücü dehşet saçtı. 2 polis memuru ve 1'i çocuk 2 vatandaş yaralandı
01.45 sıralarında plakası alınamayan lüks bir otomobille Ataşehir Yeniçamlıca Mahallesi Erdembey Sokağı'ndan hızlı geçen kişileri bir mahalleli uyardı. Bir süre sonra aynı araçla gelen 3 kişi uyarıda bulunan vatandaşın evine doğru rastgele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu 12 yaşında bir çocuk başından başka bir vatandaş ise elinden yaralandı. Başından yaralanan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibine saldırganlar ateş açtı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir polis memuru bacağından yaralandı. Otomobille kaçan saldırganların yolunu kesen polis ekibine saldırganlar otomobille çarptı. Çarpışmanın etkisiyle bir polis memuru da başından yaralandı. Yaralı iki polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Otomobille kaçmaya devam eden saldırganların yakalanması için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine şerit çekilerek inceleme başlatıldı.

 
Son Güncelleme: 04.08.2016 09:59
Anahtar Kelimeler:
HaberSon Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.