Aydın'da Doktor'dan liseli stajyer kıza cinsel taciz iddiası

Aydın'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Dr, R,T.'nin liseli stajyer kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı

13 Nisan 2016 Çarşamba 17:20
Aydın'da Doktor'dan liseli stajyer kıza cinsel taciz iddiası






Aydın'da Doktor'dan stajyere cinsel taciz iddiası

Liseli stajyer kız öğrenciye doktor tacizi; Aydın'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görevli 55 yaşındaki Uzman Dr. R.T., hastanede staj yapan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki M.A.'yı taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan evli Dr. R.T., iddiaya göre, görevli olduğu Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde staj yapan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi M.A.'yı bir süredir taciz etmeye başladı. Genç kızı "Çok güzelsin, çok tatlısın" diyerek öptüğü de öne sürülen R.T., aynı zamanda cep telefonundan mesaj atarak tacizi sürdürdü. M.A. yaşadığı olayı ailesine anlattı. Polise şikayetçi olan aile durumu sınıf öğretmeni ve okul müdürüne de bildirdi. Ailenin şikayeti üzerine doktor R.T., bu sabah gözaltına alındı. R.T.'nin emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen R.T., denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.
Son Güncelleme: 13.04.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.