Aydın'da piknik faciasında ölenlerin sayısı 5 oldu

AYDIN'da, pikniğe giden 3 aileyi taşıyan ve frenlerinin boşalması sonucu 100 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüste yaralanan 27 yaşındaki Yazgül Çiçek de tedavi gördüğü hastanede öldü

09 Eylül 2015 Çarşamba 18:32
Aydın'da piknik faciasında ölenlerin sayısı 5 oldu






Aydın'da piknik faciasında ölenlerin sayısı 5 oldu

AYDIN'da, pikniğe giden 3 aileyi taşıyan ve frenlerinin boşalması sonucu 100 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüste yaralanan 27 yaşındaki Yazgül Çiçek de tedavi gördüğü hastanede öldü. Kazada ölenlerin sayısı 5'e beşe çıktı.

Geçen pazar günü meydana gelen kazada; piknik için gittikleri Paşa Yaylası'ndan dönen üç aileyi taşıyan Mahsun Dağ'ın kullandığı 09 KT 869 plakalı minibüs, Karaköy Mahallesi, Gedikli Mevkii'ne geldiğinde freni tutmayınca virajda yoldan çakarak savruldu. Kontrolden çıkan minibüs yol kenarındaki 100 metrelik uçurama yuvarlandı. Bir zeytin ağacına takılarak duran minibüstekilerden çoğu dışarı fırlarken, can pazarı yaşandı.


Kazada yaralanan 18 kişiden minibüs sürücüsü Mahsun Dağ ile yanındaki Maşallah Çiçek, Nezhep Çiçek, Yazgül Çiçek, Mehmet Çiçek, Monzire Turgut, Pelda Saçık Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde, Berkan Kanat, Özgür Kanat, Beşire Dağ, Mefaret Kanat ve Ömer Çiçek Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, Emine Turgut, Gıyasettin Kanat, Eymen Çiçek, Vedat Çiçek, Melike Kanat ve Gülnaz Çiçek Aydın Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 18 yaşındaki Pelda Saçık, 3 yaşındaki Ömer Çiçek, 40 yaşındaki Mefaret Kanat ve 19 yaşındaki Gülnaz Çiçek  doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Hastanede tedavisi süren yaralılardan Yazgül Çiçek de üç gündür verdiği yaşam savaşını dün saat 20.00 sıralarında kaybetti. Ölüm haberini yakınlarında üzüntü yarattı.

Son Dakika Aydın, Son Dakika Aydın haberleri, Aydın Haberleri, Maşallah Çiçek, Nezhep Çiçek, Yazgül Çiçek, Mehmet Çiçek,  Pelda Saçık Aydın, Berkan Kanat, Özgür Kanat, Beşire Dağ, Mefaret Kanat,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.