Baba ile oğlunun evinden küçük bir cephanelik çıktı

Adapazarı'nda bir baba ile oğlunun evine yapılan aramada ele geçirilen silah ve mermiler bir küçük cephaneliği andırıyor.

27 Şubat 2016 Cumartesi 04:04
Baba ile oğlunun evinden küçük bir cephanelik çıktı






Baba ile oğlunun evinden küçük bir cephanelik çıktı

Sakarya'da jandarmanın operasyonu ile baba oğulun evinde yapılan aramada av tüfeği fişeği atan 76 el yapımı tabanca, 36 av tüfeği, 29 kuru sıkı tabanca, antika tüfek ve tabancalar, kılıç ve bıçaklar ele geçirildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı bir ihbar üzerine Adapazarı'nda E.Z. ve oğlu M.T.Z.'nin evlerine baskın düzenledi. Baba ile oğlunun evlerinde ve depolarında yapılan aramada 76 av tüfeği fişeği atan el yapımı tabanca, 3 tabanca, 22 yivsiz av tüfeği, 3 yivli av tüfeği, 7 kısa namlulu av tüfeği, 2 tek kırma av tüfeği, 2 M16 piyade tüfeği görünümlü av tüfeği, 29 kuru sıkı tabanca, 2 havalı tüfek, 12 antika tüfek, 5 antika tabanca ve bu silahlara ait çeşitli çap ve markalarda toplam 740 mühimmat, 1 kalaşnikof piyade tüfeği kasaturası, 3 av tüfeği kabzesi, 4 kılıç, 1 baston kınlı kılıç, 2 nişan aleti, 1 kelepçe, 3 komando bıçağı ele geçirildi. E.Z. ve oğlu M.T.Z. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.










Son Güncelleme: 27.02.2016 04:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.