Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi Fatih Kahraman'a silahlı saldırı

Bursa'da saldırıya uğrayan Fatih Kahraman'ın ünlü Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi olduğu ortaya çıktı. Kahraman ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

06 Temmuz 2018 Cuma 15:32
Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi Fatih Kahraman'a silahlı saldırı






Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi Fatih Kahraman'a silahlı saldırı


Bağdat Tatlıcısı Fatih Kahraman, aracında silahlı saldırıya uğradı. Çok sayıda şubenin sahibi olan kahraman eşiyle telefonda konuşurken başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.


Bursa merkezli birçok ilde şubeleri olan ünlü Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi, eşiyle telefonda konuştuğu sırada hareket halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu başından vurularak ağır yaralandı. Durumu ağır olan Kahraman Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı


Olay Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi'nde gündüz saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre dayısı ile aralarında alacak verecek davası bulunan ünlü tatlıcının sahibi 38 yaşındaki Fatih Kahraman, otomobilini yol kenarına çekip eşiyle telefonda konuştuğu sırada hareket halindeki bir otomobilden açılan ateş sonucu başından vurularak ağır yaralandı.

Edinilen ilk bilgilere göre, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Durumu ağır olan Kahraman Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.


 

Anahtar Kelimeler:
Bağdat Tatlıcısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.