Baz istasyonunun bulunduğu binada yangın paniği

Muğla Ortaca'da baz istasyonları ile telsiz vericilerinin bulunduğu binada çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

30 Nisan 2016 Cumartesi 02:58
Baz istasyonunun bulunduğu binada yangın paniği






Muğla'da yangın, Baz istasyonunun bulunduğu binada yangın paniği


Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Türk Telekom'a ait baz istasyonları ve telsiz vericilerinin bulunduğu binada çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

MUĞLA HABERLERİ

Gökbel Mahallesi'ndeki Türk Telekom'a ait baz istasyonları ve telsiz vericilerinin bulunduğu binada bugün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi. Yangın nedeniyle Gökbel ve Dalyan mahallelerinde cep telefonu şebekeleri 3 saat süreyle hizmet veremedi.
İlk belirlemelere göre jeneratör dairesindeki elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangının kesin çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı. Ortaca Haberleri












 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.