Beratcan'ın cenazesi adli tıpta; Katil zanlısı okul servis şoförü kayıp

İstanbul Kartal'da iki hafta önce kaybolan ve tüm aramalara rağmen haber alınamayan Beratcan Karakütük'ün su kanalında cansız bedeni bulundu.

24 Mart 2016 Perşembe 12:10
Beratcan'ın cenazesi adli tıpta; Katil zanlısı okul servis şoförü kayıp






Beratcan'ın cenazesi adli tıpta; Katil zanlısı okul servis şoförü kayıp

Kartal’da 15 gün önce kaybolan ve Tuzla’daki bir ormanlık alanın su kanalında cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından amcası Osman Karakütük tarafından alındı.

Saat 11.00 sıralarında alınan Beratcan Karakütük’ün cenazesi Kartal’daki evine götürüldü.

Beratcan Karakütük için evinin önünde helallik alınacağı ardından ise Karabük’ün Yenice İlçesi Cihanbey köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

BERATCAN'I OKUL ÇIKIŞI ARACINA ALMIŞ

Kartal’da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra Tuzla’da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü öldürdüğü şüphesiyle servis şoförü E.K. her yerde aranıyor. Şüphelinin okul çıkışında Beratcan Karakütük’ü aracına aldıktan sonra öldürdüğü üzerinde duruluyor.  Şüphelinin iki gün önce evinin yakınlarında yapılan bir başka operasyon sırasında polisin kendisini almaya geldiğini sanıp ortadan kaybolduğu da ortaya çıktı.

15 GÜN SONRA SU KANALINDA BULUNMUŞTU

İlkokul öğrencisi Beratcan Karakütük’ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda sonuç alınamamıştı. Polis, yaptığı çalışmalarda talihsiz çocuğun cesedini Tuzla, Tepeören köyü piknik alanında bulmuştu. Yapılan ilk incelemede Beratcan Karakütük’ün boğularak öldürülmüş olma ihtimali öne çıkmıştı.

CESET ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİ TAKİP EDİLEREK BULUNDU

Polisin Beratcan’ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi servis şoförü E.K.’nın cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi tanıdığı öğrenilen servis şoförünün olay günü de Beratcan’ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Şüphelinin okul çıkışı Beratcan’ın yanına yaklaşarak bir bahaneyle aracına aldığı daha sonra öldürdüğü tahmin ediliyor. Polisin sinyal bilgilerini takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği yerlerde yoğun bir şekilde arama yaparak cesede ulaştığı belirtildi.

ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerinin, ortadan kaybolan servis şoförü E.K.’yı yakalamak için yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar E.K.’nın saklandığı yeri bulmak için yapılan çalışmalarda 3 kişinin bilgisine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilip ifadelerinin alındığı öğrenildi. Öte yandan şüphelinin, iki gün önce evinin yakınlarında yapılan başka bir konuyla ilgili operasyon sırasında polislerin kendisini almaya geldiğini sanarak kaçtığı ve ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.


Son Güncelleme: 24.03.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.