Beyaz kürklü, çıplak ayaklı genç kadın köprüden kendini atacaktı...

İstanbul Zincirlikuyu bağlantı yolundan köprüye doğru yalın ayak yürüyen kadını seyir halinde olan sürücülerde ihbar etti. Polislerin müdahale ettiği, alkolün etkisiyle zaman zaman ayılan kadın polis ekiplerine zor anlar yaşattı...

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:05
Beyaz kürklü, çıplak ayaklı genç kadın köprüden kendini atacaktı...






Çıplak ayaklı genç köprüden kendini atacaktı...

Üzerinde beyaz kürkü, siyah elbisesi ile bindiği bir takside ile yakınlarını telefonla arayarak köprüden kendini atacağını söyleyen genç kadın, sabah erken saatlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafiği kilitledi. Vatandaşların köprüye doğru çıplak ayakla yürüyen genç kadını farketmesinin ardından polise haber vermesiyle başlaşayan yoğunluk, genç kadının bir ambulansa konularak hastaneye gönderilmesine kadar devam etti. Kimliği öğrenilemeyen genç kadının oldukça bitkin olduğu görülürken, alkollü olduğu iddia edildi...

İstanbul'da taksiye binerek yola çıkan genç bir kadın, cep telefonundan yakınlarına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne giderek intihar edeceğini söyledi. Şoförün kadını Zincirlikuyu'da indirmesinin ardından ihbarda bulunması sonucu alarma geçen polis ekipleri, köprüye doğru yalın ayak yürüyen kadını durdurdu. Alkol komasına girmesi nedeniyle bayılan ve polis ekiplerine zor anlar yaşatan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 08.30 sıralarında E-5 Karayolu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Zincirlikuyu bağlantı yolunda meydana geldi. İddiaya göre aşırı alkollü olduğu öğrenilen genç bir kadın, taksiye binerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne doğru yola çıktı. Kadın taksiyle seyir halindeyken yakınlarını arayarak köprüde intihar edeceğini söyledi. Konuşmaları duyan taksi şoförü, köprüye gitmek isteyen kadını Zincirlikuyu'da indirdi. Kadın buradan yalın ayak bir şekilde köprüye doğru yürümeye bağladı. Şoför ise polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi.

ALKOL KOMASINA GİRDİ

Taksiden inmesinin ardından Zincirlikuyu bağlantı yolundan köprüye doğru yalın ayak yürüyen kadını seyir halinde olan sürücülerde ihbar etti. İhbar üzerine kısa sürede bağlantı yoluna gelen polis ekipler, kadını emniyet şeridinde durdurdu. Alkol komasına girmesi nedeniyle bayılan kadın için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bu esnada ekipler, yerde baygın halde yatan kadının üstünü örttü.

ZOR ANLAR YAŞATTI

Yerde yattığı esnada alkolün etkisiyle zaman zaman ayılan kadın polis ekiplerine de zor anlar yaşattı. Bir süre sonra sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından genç kadın, yine ekiplerin yardımıyla ambulansa bindirilmek istendi. Ancak kadın burada bir kez daha bayıldı. Güç bela tekerlekli sandalyeye oturtulan kadın ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 19.02.2018 07:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.