Bitlis’te karakola roketatarlı saldırı

BİTLİS-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Karınca Jandarma Karakolu'na bu akşam saatlerinde bir grup PKK’lı tarafından roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, saldırı...

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:38
Bitlis’te karakola roketatarlı saldırı






BİTLİS-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Karınca Jandarma Karakolu'na bu akşam saatlerinde bir grup PKK’lı tarafından roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi.
Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, saldırı bugün saat 18.30 sıralarında Bitlis merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Karınca Karakolu'na yönelik yapıldı. Valilik otomatik silah ve roketatarlı saldırıya askerlerin de karşılık vermesi üzerine 25 dakika kadar süren çatışma çıktığını, terörist grubun kaçtığını bildirirken can veya mal kaybı olmadığı, bölgede kapsamlı operasyon başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.