Boksör kızı taciz eden zanlıya hakim de acımadı

Zonguldak'ta taciz ettiği liseli genç kızın yumruk darbesiyle hastanelik olan 41 yaşındaki Süleyman K., tutuksuz yargılandığı davada 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

06 Ocak 2016 Çarşamba 19:10
Boksör kızı taciz eden zanlıya hakim de acımadı






Boksör kızı taciz eden zanlıya hakim de acımadı

Geçtiğimiz yıl, Zonguldak'ta, sokakta taciz ettiği liseli boksör kızın evire çevire dövdüğü zanlıya ikinci darbe mahkemeden geldi. Liseli genç kızın yumruk darbesiyle hastanelik olan 41 yaşındaki Süleyman K., tutuksuz yargılandığı davada 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ANNESİNİN YANINDA TACİZE KALKTI

Geçen 6 Haziran'da Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, lise 3'üncü sınıf öğrencisi G.A., sokakta annesiyle yürürken daha önce arkasından yaklaşıp el ve sözle kendisine tacizde bulunan seyyar satıcı Süleyman K. ile karşılaştı. Amatör olarak boks yapan G.A., sinirlenerek Süleyman K.'ya yumruk attı. Süleyman K., ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi edildi.

Süleyman K. ve G.A., birbirlerinden şikayetçi oldu. Soruşturma sonunda G.A.'nın kendisini koruma amacıyla yumruk attığı gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. Süleyman K. hakkında ise 'cinsel saldırı' suçundan dava açıldı. 5'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Süleyman K., suçlamayı kabul etmedi. Mahkeme heyeti, Süleyman K'ya 2 yıl hapis cezası verdi. Sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Son Güncelleme: 06.01.2016 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.