Bomba yüklü traktörle kaçan terörist öldürüldü

Diyarbakır Yenişehir kırsalında bomba yüklü traktörle eyleme giden terörist çıkan çatışmada öldürüldü..

21 Mayıs 2016 Cumartesi 13:58
Bomba yüklü traktörle kaçan terörist öldürüldü






Bomba yüklü traktörle kaçan terörist öldürüldü

Diyarbakır Yenişehir kırsalında bomba yüklü traktörle eyleme giden terörist çıkan çatışmada öldürüldü..

Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ilçesi kırsal kesiminde bomba yüklü bir traktör ele geçirildi. Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 1 PKK'lı ise öldürüldü.


Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi'nin kırsal kesiminde bugün PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü bir traktörü belirleyen, güvenlik güçleri operasyon yaptı.

Nereye ve hangi eyleme götürüldüğü henüz bilinmeyen traktörün ele geçirilmesi sırasında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 1 PKK’lı da öldürüldü.

Jandarmanın bölgede operasyonlarını sürdoürürken, traktördeki bomba da kontrollü olarak patlatılarak imha edildi.


BİNGÖL'DE 3 PKK'LI ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Bu arada Bingöl'de PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için merkez Ortaçanak bölgesinde sürdürülen operasyonlarda, 3 terörist ölü ele geçirildi.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, teröristlerle birlikte çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği yer aldı. Açıklamaya göre, 49'uncu Komando Tugayı Harekât Komutasındaki Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı timler tarafından merkez Ortaçanak bölgesinde PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 'Şehit Jandarma Komando Er Elvan Çınar-3' operasyonu başlatıldı.

Barınma alanları saptanan teröristler, Ortaçanak kesiminde güvenlik güçleri ile çatışmaya girdi ve 3 PKK'lı öle ele geçti. Operasyonda ayrıca  PKK'lılara ait 4 Kalaşnikof, 15 kalaşnikof şarjörü, 160 kalaşnikof fişeği, 6 el bombası, 1 video kamera, 3 kütüklük, 2 sırt çantası, 3 şemsiye, 1 matara, 2 yelek, 2 mont, 2 eldiven, 2 panço, 1 uyku tulumu, 2 iç çamaşırı, 5 çift çorap, 1 jeneratör, 1 parafon hap, 1 burun spreyi, 1 diş fırçası, 1 diş macunu ele geçirildi.

Bingöl Valiliği açıklamasında "Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.
Anahtar Kelimeler:
Bomba Yüklü Traktör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.