Bursa'da pitbull dehşeti

Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, () - BURSA'da okula gitmek için arkadaşını bekleyen 12 yaşındaki Emir Güleç’e pitbull cinsi köpek saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Güleç hastanede tedavi olurken, saldırgan köpek...

17 Mart 2015 Salı 16:07
Bursa'da pitbull dehşeti






Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, () - BURSA'da okula gitmek için arkadaşını bekleyen 12 yaşındaki Emir Güleç’e pitbull cinsi köpek saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Güleç hastanede tedavi olurken, saldırgan köpek de etkisiz hale getirilerek hayvan barınağına götürüldü.
Merkez Yıldırım İlçesi Barutluk Caddesi’nde oturan Emek Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Emir Güleç, dün sabah okula gitmek için evden çıktı. Aynı cadde üzerinde oturan bir arkadaşını bina kapısı önünde oturup bekleyen Emir Güleç’e, boş binada bakılan pitbull cinsi köpek zincirini kırıp saldırdı. Güleç'i,  sol baldırını, sırtını ve kolunu ısıran köpekten mahalledeki esnaf müdahale edip kurtardı.
Emir Güleç, ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi yapılan Güleç'e, 5 günlük rapor verilerek taburcu edildi. Kapı önünde arkadaşını beklerken pitbull köpeğin aniden saldırdığını belirten Emir Güleç, "Çevredeki esnaf yetişmese parçalayacaktı" dedi.
Oğlunu köpeğin ısırdığını işyerindeyken öğrendiğini anlatan baba Özcan Güleç, "Oradaki esnaf yetişip kurtarmış. Köpeğin sahibini bulduk ve işlem başlattık. Köpek normalde boş bir evde tutuluyor. Evin kapısı açık unutulunca evden çıkıyor" dedi.
Olayın ardından Yıldırım Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, köpeği uyuşturucu iğneyle sakinleştirerek hayvan barınağına götürdü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.