Bursa'da tehlikeli gerginlik: PKK yandaşlarıyla ülkücüler....

Bursa'da terör olaylarını protesto etmek isteyen grup taşkınlık yaptı. Ellerinde bayraklarla yürüyüşe geçen gruba PKK yanlısı bir grubun sataşması üzerine olaylar çıktı..

10 Eylül 2015 Perşembe 02:06
Bursa'da tehlikeli gerginlik: PKK yandaşlarıyla ülkücüler....






Bursa'da tehlikeli gerginlik: PKK yandaşlarıyla ülkücüler....

Bursa Son Dakika, Bursa Haberleri, Bursa PKK-ülkücü kavgası, BURSA'da terörü protesto etmek için toplanan grup taşkınlık yapınca çevik kuvvet ekipleri tarafından müdahale edilerek dağıtıldı.
Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde terörü protesto etmek isteyen bir grup Emek Polis Merkezi'nin önünde toplandı. Grup, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak terör saldırılarını protesto etti. Polis uzun süre dağılmayan ve taşkınlık yapan gruba çevik kuvvet ekipleri ile Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile müdahale edildi.

PKK YANDAŞLARI ORTAYA ÇIKTI

Dağılan grup, ara sokaklarda tekrar toplanıp, karşı görüşlü başka bir grupla taşlı sopalı kavga etti. Kavgayı ayırmak için zaman zaman TOMA'dan su sıkıldı. Polislerin müdahalesiyle gruplar dağıtıldı. Grupların kavgasısınra bir kişi yaralanırken, bir otomobil de hasar gördü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.