Canlı bombalarla ilgili korkunç iddia; Gar tuvaletinde hazırlandılar

Ankara katliamını gerçekleştiren 2 canlı bombanın Gar tuvaletine girerek burada son hazırlıkları yaptığı iddia edildi. İddia bugün Fox ana haber bülteninde ortaya atıldı.

10 Ekim 2015 Cumartesi 23:22
Canlı bombalarla ilgili korkunç iddia; Gar tuvaletinde hazırlandılar






Canlı bombalarla ilgili korkunç iddia; Ankara Garı tuvaletinde hazırlandılar

Türkiye'yi yasa boğan ve ölü sayısının 96'ya ulaştığı Ankara Garı önündeki katliamla ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Katliamı 2 canlı bomba gerçekleştirdi. Canlı bombalardan biri kadın. İddiaya göre canlı bombalar saldırıdan hemen önce Ankara Garı tuvaletine girerek burada son hazırlıklarını yaptı.

Alınan ilk bilgilere göre, canlı bomba olan kadının Ankara Garı'nın içindeki tuvalete girdiği, içeride bir süre beklediği ve çıktıktan sonra kalabalığa doğru hızlı adımlarla ilerleyerek saldırıyı gerçekleştirdiği belirtiliyor.

FOX TV'nin haberine göre, saldırıyı iki tane canlı bomba TNT patlayıcılarıyla yaptı. Canlı bombalardan biri ise kadın.

PARAMPARÇA OLDULAR

Patlama sonrası saldırıyı yapan iki kişi parçalara ayrıldı. Ankara Numune Hastanesi'ne cesetleri getirilen ve kimliği henüz tespit edilemeyen saldırganlardan birinin kadın olduğu tespit edildi.
Son Güncelleme: 10.10.2015 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.