Çaya düşen kamyonet çıkartılırken yürekler ağza geldi

Safiye TARI/BİGA (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde bir süre önce Kocabaş Çayı'na düşen kamyonetin halatla çekilerek çıkarılması sırasında, heyecan dolu anlar yaşandı. Bağlandığı kamyonetin kapısının yerinde...

07 Mart 2015 Cumartesi 13:13
Çaya düşen kamyonet çıkartılırken yürekler ağza geldi






Safiye TARI/BİGA (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde bir süre önce Kocabaş Çayı'na düşen kamyonetin halatla çekilerek çıkarılması sırasında, heyecan dolu anlar yaşandı. Bağlandığı kamyonetin kapısının yerinde çıkmasıyla, halat boşta kalıp sağa sola sallanınca, suya düşme tehlikesi geçiren vinç görevlisi yürekleri ağza getirdi.
Biga'da dün öğle saatlerinde Kocabaş Çayı içinde kamyonet olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Çayın ortasında yan yatmış haldeki içinde kimse bulunmayan kamyonetin çıkarılması için polis, çekici çağırdı. Çay kenarına gelen çekicideki bir görevli vincin ucuna bağlanmış kalın halat yardımıyla kamyonetin yanına sarkıtıldı. Aynı halatın ucunu, görevli tamamen suya gömülü olan kamyonetin kapısına bağladı.
Daha sonra vinç, kamyoneti sudan çıkarmak için çekmeye başladı. Ancak, halatın bağlandığı kapı yerinden çıkınca, halat boşta kaldı. Sağa sola sallanan halattaki görevli düşme tehlikesi yaşadı. Bu nedenle kenardaki meraklı kalabalığın yürekleri ağzına geldi. O anlar muhabir tarafından saniye saniye görüntülendi.
Daha sonra başka bir yerinden daha sağlam bağlanan araç çaydan çıkarıldı. İşadamı Hayrettin Dereli'ye ait olduğu belirlenen 17 EV579 plakalı kamyonetin, geçtiğimiz ayki sağanak yağmurmlarda park halindeyken çayın taşması sırasında sürüklendiği sanılırken, polis soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.