Çayırova'da 8 evden hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı

Haluk TURGUT/ÇAYIROVA (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan Özgürkent Sitesi'nde 8 daireden yaklaşık 4 bin TL ve değerli eşya çaldıkları öne sürülen 2 kişi, yakalandı. Özgürkent Sitesi'ne daha...

16 Ağustos 2015 Pazar 10:00
Çayırova'da 8 evden hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı






Haluk TURGUT/ÇAYIROVA (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan Özgürkent Sitesi'nde 8 daireden yaklaşık 4 bin TL ve değerli eşya çaldıkları öne sürülen 2 kişi, yakalandı.
Özgürkent Sitesi'ne daha önce gelip keşif yaptıkları anlaşılan 28 yaşındaki T.M. ile 18 yaşındaki A.Y., sahiplerinin içerde olmadığını belirledikleri 8 dairenin kapılarını açarak girdikten sonra para ve değerli eşyaları aldı. Hırsızlığı fark eden bir kişi korkudan sesini çıkaramadı ve durumu telefonla polise bildirdi. Polisi arayaran bu kişi hırsızların  yaklaşık 10-15 dakika içinde sarı renkli bir otomobile binip uzaklaştıklarını bildirdi. Polis ekipleri bunun üzerine Mobese kamera kayıtlarını tarayarak otomobili tespit ederek  takibe başladı. İlçe merkezinde dolaşan 34 BHY 24 plakalı otomobilin yeri belirlendikten sonra ekip aracıyla yanına yaklaşıldığında kaçmaya başlayınca bu aracın hırsızlara ait olduğu kesinleşti. Araç kısa sürede yakalanarak iki kişi etkisiz hale getirildi. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen T.M. ve A.Y.'nin üzerinden eve araçtan çalıntı para ve değerli eşyalar bulundu. Adliyeye sevkedilen iki kişi tutuklandı.


FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.