Cep telefonu bayiini 1.5 dakikada soydular

TEKİRDAĞ’ın Kapaklı İlçesi’nde cep telefonu bayiine camı kırarak giren 3 kişi, 1.5 dakika içinde 30 bin lira değerindeki cep telefonlarını çaldı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye...

25 Haziran 2015 Perşembe 15:32
Cep telefonu bayiini 1.5 dakikada soydular






TEKİRDAĞ’ın Kapaklı İlçesi’nde cep telefonu bayiine camı kırarak giren 3 kişi, 1.5 dakika içinde 30 bin lira değerindeki cep telefonlarını çaldı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
20 Haziran Cumartesi gecesi, İstanbul’dan kiraladıkları otomobille Kapaklı’ya gelen ve yüzlerini atletle kapatan 3 kişi, sabaha karşı saat 04.25'te Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir cep telefonu bayiine camı kırarak girdi. Daha sonra 3 şüpheli, tezgahların da camlarını kırıp telefonları poşetlere doldurdu. İşyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülere göre, hırsızlık olayı 1.5 dakikada gerçekleşti ve 3 şüpheli kiraladıkları araçla olay yerinden kaçtı.
35 BİN LİRA ZARAR
Yaklaşık 30 bin lira değerinde telefon çalan şüphelilerin, soygun sırasında kırdıkları cam, stant ve masalar yüzünden işletmeye de yaklaşık 5 bin liralık zarar verdiği öğrenildi. Olayı soruşturan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, plakası belirlenen otomobili kiralayan 2 kişiyi gözaltına aldı. Sorgularında plakası belirlenen aracı kiraladıklarını, ancak hırsızlık olayıyla ilgilerinin olmadığını belirten 2 şüpheli savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Polisin hırsızlık şüphelilerini yakalama çalışması sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.