CHP'li Meclis üyesini böyle dövdüler...

Ramazan EĞRİ / İstanbul, () - CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hüseyin Sağ'ın Kadıköy'de 3 kişi tarafından dövüldüğü olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. SALDIRGANLARIN PAZARDA SATTIĞI CİVCİVLER...

08 Temmuz 2015 Çarşamba 19:23
CHP'li Meclis üyesini böyle dövdüler...






Ramazan EĞRİ / İstanbul, () - CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hüseyin Sağ'ın Kadıköy'de 3 kişi tarafından dövüldüğü olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

SALDIRGANLARIN PAZARDA SATTIĞI CİVCİVLER EMNİYET'E GETİRİLDİ

Hüseyin Sağ'ı Kadıköy'de darp eden zanlıların Yenisahra Pazarı'nda sattığı civcivler de Emniyet'e getirildi. Hüseyin Sağ'ı döven 3 kişiden 2'si, Kadıköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu Yenisahra Pazarı'nda civciv ve ördek yavrusu satarken yakalanmıştı. Zanlıların gözaltına alınmasından sonra, civciv ve ördek yavruları da polis tarafından plastik bir kasayla Emniyet'e getirildi. Civcivler, serbest kalmaları halinde zanlılara, aksi halde yakınlarına teslim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.