Cinayet Büro komiseri uyuşturucu baronuyla yakalandı

İranlı Naji Sharifi Zindaşti, İstanbul'da düzenlenen operasyon sırasında gözaltına alınanlar arasında İstanbul Cinayet Büro Başkomiseri F.Y.'nin de bulunduğu belirlendi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 10:26
Cinayet Büro komiseri uyuşturucu baronuyla yakalandı






Cinayet Büro komiseri uyuşturucu baronuyla yakalandı

İranlı ünlü uyuşturucu baronu Naji Sharifi Zindaşti için İstanbul'da düzenlenen operasyonda yakalanan isimlerden birinin cinayet bürosu başkomserlerinden F.Y. olduğu iddia ediliyor.


Uluslararası çete lideri ve uyuşturucu baronu İranlı Naji Sharifi Zindaşti, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. Operasyonun ardından edinilen bilgiye göre, gözaltına alınanlar arasında çete ile bağlantısı olduğu öne sürülen Cinayet Büro Başkomiseri F.Y.'nin de olduğu ortaya çıktı


Uyuşturucu baronu İranlı Naji Sharifi Zindaşti’nin yakalandığı operasyonun ardından çeteyle bağlantısı olduğu iddiasıyla eski Cinayet Büro Başkomiseri F.Y. de gözaltına alındı. 2014’te Zindaşti’nin kızı ve şoförünün öldürmesi olayını azmettirdiği iddiasıyla tutuklanan Orhan Üngan, uyuşturucu  hesaplaşmalarındaki cinayetlere F.Y. ile birkaç polisi rüşvet almakla suçlamıştı. Zindaşti’nin, F.Y.’yi Dubai’ye tatile gönderdiğini iddia eden Üngan, ikilinin mesajlaşmalarını da delil olarak mahkemeye sunmuştu.

Öte yandan Zindaşti’nin villasına yapılan baskında, 30 Nisan 2017’de Maslak’taki silahlı saldırıda GEM TV sahibi İranlı asıllı İngiliz vatandaşı işadamı Saeel Karimian ile ortağının öldürülmesiyle ilgili aranan A.K.’nın da yakalandığı ortaya çıktı.
Avukat Kudbettin Kaya cinayetini aydınlatmak için çalışmalarını sürdüren polis, İstanbul ve Muğla’da önceki gün eşzamanlı operasyon yaptı. Olaydan sonra kaçan tetikçinin terk ettiği araçta bulunan parmak izlerinden yola çıkarak isimleri belirlenen şüphelilere yönelik birçok adres basıldı. B.K., İ.K.A., E.A., ve A.T.’nin gözaltına alındı. Kaynak HaberTürk Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.