Cinayet kavgasında kan döküldü evler ateşe verildi

Son dakika Siverek, Erik ve Yıldırım aileleri arasındaki kavga yeniden alevlendi. Gece yarısına kadar süren olaylarda evler kundaklandı, 1 kişi öldürüldü.

10 Mart 2016 Perşembe 01:13
Cinayet kavgasında kan döküldü evler ateşe verildi






Cinayet kavgasında kan döküldü evler ateşe verildi

Son dakika Siverek, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ölen kişinin yakınları, cinayet şüphelisi aile fertlerine ait 3 evi kundakladı. Toplanan kalabalık, yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerinin de mahalleye girişini engelledi.

Siverek'e 45 kilometre uzaklıktaki Doğukent Mahallesi'nde, dün gece arazi anlaşmazlığı nedeniyle Yıldırım ve Erik aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen ve silahlı kavgaya dönüşen olayda; Eyyüp Yıldırım öldü, Hediye Yıldırım da yaralandı. Bazı kişilerin gözaltına alındığı kavganın ardından akşam saatlerinde iddiaya göre Yıldırım ailesine mensup kişiler, Erik ailesi fertlerine ait 3 evi ateşe verdi. Kundaklanan evlerdeki yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerinin de mahalleye girişi engellendi. Bunun üzerine mahalleye zırhlı araçlarla gelen jandarma ekipleri, kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı. İtfaiye ekipleri de alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Evlerde maddi hasara yol açan yangın sonrası jandarma ekipleri Yıldırım ailesine mensup bazı kişileri gözaltına aldı.

Yeni bir olay yaşanmaması için jandarma ekipleri mahallede zırhlı araçlarla güvenlik önlemini sürdürüyor. Jandarma ekipleri, Yıldırım ve Erik ailesi üyelerine ait evlerde yaptığı aramada ise 7 tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 10.03.2016 01:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.