Çinçin yine karıştı, 1 ölü, 3'ü ağır 28 yaralı var

Ankara Altındağ ilçesinde Çiçin Mahallesi'nde çıkan olaylarda yaralanların sayısı 28'e çıktı. Bu arada yaralanan Can Kara adlı gencin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bilgisi geldi.

07 Mart 2016 Pazartesi 03:02
Çinçin yine karıştı, 1 ölü, 3'ü ağır 28 yaralı var






Çinçin yine karıştı, 1 ölü, 3'ü ağır 28 yaralı var


Çinçin Mahallesi'nde önceki gün başlayan olaylar dün akşam saatlerinde yeniden alevlendi. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan olaylar bu kez de halı saha maçına sıçradı.  Ankara Altındağ İlçesinde iki aile arasında çıkan tartışma da 3'si ağır 28 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Gölbaşı Oyaca Mahallesindeki halı sahada 1 gün önce Keskin ve Kara aileleri arasında oynanan futbol müsabakasında çıkan tartışma sonucu, Kara ailesinden Can Kara (23) bıçaklanarak ağır bir şekilde önce Gölbaşı Devlet Hastanesine, buradan da Ankara Atatürk Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kara burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bunun üzerine bugün Altındağ Çinçin Bağları Mahallesi Şile Sokak'ta toplanan Kara ailesi ile Keskin ailesi arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan çatışma da 3'si ağır 21 kişi yaralandı.

ÇİNÇİN'DE YARALANANLARIN İSİMLERİ

Olayın bir gün öncesinde ailelerin barıştırıldığı ancak, Kara ailesinden bir kişinin ölmesinden dolayı kavganın büyüdüğü öğrenildi.

Çatışma da yaralanan 11 kişinin isimleri şu şekilde; Aytaç K. (27), Selim K. (25), Mehmet K. (32) İrfan K. (21), Muhammet K. (20), Okan K. (43), Fırat K. (19), Cavit K. (20), Kemal K. (22), İnanç K. (31) ve Hikmet K. (35) olduğu belirlendi.
Yaralılar Ankara'da ki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Polis hastane çevresinde ve mahalle de geniş güvenlik önlemi aldı.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Valiliği, 28 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili 20 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Polisin bölgede yaptığı aramalarda 3 pompalı av tüfeği ile 3 bıçak ele geçirildi.
Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Son Güncelleme: 07.03.2016 03:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.