Cinnet getiren kişi katliam yaptı, 5 ölü var

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde bir kişi, bu sabah girdiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü.

12 Haziran 2017 Pazartesi 10:53
Cinnet getiren kişi katliam yaptı, 5 ölü var






Cinnet getiren kişi katliam yaptı, 5 ölü var

Cihanbeyli'de gittiği 4 ayrı evde rastgele silahla ateş açarak 5 kişiyi öldüren saldırgan jandarma tarafından gözaltına alındı

Edinilen göre olay, bugün sabah saatlerinde Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'ne bağlı Bulduk Mahallesi'nde meydana geldi. Hayvancılık yapan A. K. adlı bir kişi, iddiaya göre aralarında husumet olan 4 ayrı eve giderek aynı zamanda akrabaları olan Meryem Tokat, oğlu Hamit Tokat ile Mehmet Tokat, Mustafa Tokat ve Bekir Kıran'ı av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Saldırıyı gerçekleştiren K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Öldürülenlerden Mehmet Tokat'ın Norveç'ten bir süre önce memleketine izne geldiği belirlendi.

ÇOBAN ARKADAŞINA, KATLİAM YAPACAĞININ MESAJINI VERMİŞ

5 akrabasını başına ateş ederek öldüren Atılgan Kömür'ün, saldırının ardından evine gidip 28 fişek daha alıp, saldırılara devam etmek için evinden çıktıktan sonra evin yakınlarında jandarma tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı. Kömür'ün evinde yapılan aramada 10 cep telefonu, 3 bilgisayar ve çok sayıda çoğunlu cinayet romanı ve siyasi kitaplarının bulunduğu öğrenildi.

Kömür'ün, dün koyunları otlatırken, öldürdüğü akrabalarının ekili tarlalarına sürdüğü ve yanında bulunan bir çoban arkadaşının da ''Yazık değil mi, adamların tarlasına mahvediyorsun'' uyarısında bulunduğu, uyarı üzerine, ''Ne yazık olacak. Nasıl olsa yarın hepsini temizleyeceğim'' dediği ileri sürüldü.

Saldırada evlerinde ölen Meryem Tokat ve oğlu Hamit Tokat ile aynı evde bulunan bir kızın da masanın altına girerek canını kurtardığı öğrenildi.

Bulduk Mahallesi Muhtarı Kemal Gülen, saldırıyı gerçekleştiren Atılgan Kömür'ün, sessiz, çevresine zarar olmayan işinde gücünde birisi olarak bildiklerini belirterek, ''Sabah birisini kapıda öldürmüş, birisini namaz kılarken, anne ve oğlu kahvaltı yaparken öldürmüş. Mehmet Tokat'ı öldürdükten sonra da kardeşi Harun Tokat'ı öldürmek için eve gitmiş. Ancak Harun'a, haber verildiği için Harun kapıyı açmamış ve kurtulmuş. Atılgan'ın bir sıkıntısı yoktu. Bir hafta önce öldürdüğü kişilerin araçlarının lastiğini kesmişler. Onlarda bir daha rahatsız eder diye şikâyetçi olmamışlar. Şu an bu olayın bir nedeni yok. Sorsan bana çocuk (Atılgan) nasıl biri diye, sessiz, çevresine zararı olmayan işinde, gücünde biri derdim. Çünkü yaklaşık 150 koyunu var onları otlatırdı. Çalışkan biriydi. Parası vardı, çalışma hırsı vardı. Köylüye zararı yoktu. ''dedi.
Son Güncelleme: 12.06.2017 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.