Çorum'da yol verme kavgası, pompalı tüfekle vurdular

Çorum'da yol verme konusunda çıkan kavgada otomobil sürücüsü Umut U., eşi ve 2 çocuğunun gözü önünde dövüldükten sonra pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı.

27 Nisan 2016 Çarşamba 16:12
Çorum'da yol verme kavgası, pompalı tüfekle vurdular






Çorum'da yol verme kavgası, pompalı tüfekle vurdular

Çorum'da yol verme konusunda çıkan kavgada otomobil sürücüsü Umut U., eşi ve 2 çocuğunun gözü önünde dövüldükten sonra pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı. Vahşi saldırıya tanık olan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı

Olay Bahabey Caddesi'nde meydana geldi. Eşi ve çocuklarıyla Bahabey Caddesi’nde otomobiliyle hareket halinde olan 36 yaşındaki Umut U., yol verme konusunda içerisinde 4 kişinin bulunduğu başka bir otomobilin sürücüsü ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve çıkan kavgada Umut U., eşi ve çocuklarının gözü önünde önce darp edildi, ardından pompalı tüfekle sırtından vurularak ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Umut U., ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak hemen ameliyata alındı. Umut U.'nun sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından, Beytullah D., Enver D., Kemal T., ve Enes K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki sorgularında silahla yaralama olayını kabul etmedi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.