Çukurca'da silah ve mühimmat ele geçirildi

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde jandarma ve polisin yaptığı ortak operasyonda, bir iş yerinin çatı katında el bombası, otomatik silah ve mermi ele geçirildi. Hakkari Valiliği, Çukurca İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet...

16 Eylül 2015 Çarşamba 12:24
Çukurca'da silah ve mühimmat ele geçirildi






HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde jandarma ve polisin yaptığı ortak operasyonda, bir iş yerinin çatı katında el bombası, otomatik silah ve mermi ele geçirildi.
Hakkari Valiliği, Çukurca İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini sabah saatlerinde yaptığı operasyonla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, "16 Eylül 2015 günü saat 06.30 sıralarında İlimiz Çukurca İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyon neticesinde, Cumhuriyet Mahallesi Kiyaris Tepe altında bulunan bir iş yerine ait çatı katında yapılan arama neticesinde bidon içerisine yerleştirilmiş vaziyette; 6 adet el bombası, 3 adet AK-47 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 6 adet AK-47 Kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait şarjör, 211 adet fişek ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmış olup; adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.