CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NDA LİSELİLERDEN ‘17 ARALIK’ PROTESTOSU

Muhammet BAYRAM / ANKARA, () - ANKARA'da Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci, 17 Aralık soruşturmasını protesto etmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde eylem yaptı. 7 kişi gözaltına alındı. Toplu taşıma aracı ile Cumhurbaşkanlığı...

17 Aralık 2014 Çarşamba 17:14
CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NDA LİSELİLERDEN ‘17 ARALIK’ PROTESTOSU






Muhammet BAYRAM / ANKARA, () - ANKARA'da Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci, 17 Aralık soruşturmasını protesto etmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde eylem yaptı. 7 kişi gözaltına alındı.

Toplu taşıma aracı ile Cumhurbaşkanlığı önüne gelen Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci yanlarında getirdikleri ayakkabı kutusu, madenci bareti ve fidan ağacı ile gösteri yapmak istedi.


Yapılacak protestodan güvenlik güçlerinin haberinin olmaması nedeniyle protestocu grup ilk kez Cumhurbaşkanlığı Sarayı önüne bu kadar yaklaşarak 1 numaralı nizamiyenin önüne kadar gidebildi. Burada Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü görevlilerinin ikazlarına aldırış etmeyen grubu Cumhurbaşkanlığı Korumaları ve devriye bekleyen asayiş ekibi gözaltına aldı.

Bir eylemcinin polislerin elinden kurtularak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kapısına tırmanması panik yaratırken liseli gençler yere yatırılarak yaka paça gözaltına alındı. Protesto sonrası 7 kişi gözaltına alınarak bölge karakoluna götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.