Dağlıca'ya 3 koldan saldırı: Dayanamadılar kaçtılar

Terör örgütü Irak Sınır bölgesinde Dağlıca Askeri üs bölgesine saldırı girişiminde bulundu. Kalabalık bir grubun saldırısına anında karşılık verildi

11 Eylül 2015 Cuma 19:36
Dağlıca'ya 3 koldan saldırı: Dayanamadılar kaçtılar






Dağlıca'ya 3 koldan saldırı: Dayanamadılar kaçtılar

Son dakika Dağlıca, Son dakika Hakkari, Son Dakika Hakkari Dağlıca Teröristler bir hafta aradan sonra Irak'tan sızarak yeniden Dağlıca Hudut Tabur merkezine, Keri Tepe Hudut Bölgesine ve Pey Tepe Hudut Karakoluna eş zamanlı saldırıda bulunuldu.

HEDEFLERİNDE DAĞLICA VAR

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Dağlıca Hudut Tabur merkezine, Keri Tepe Hudut Bölgesine ve Pey Tepe Hudut Karakoluna eş zamanlı havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırıda bulunulduğu, saldırının geldiği bölgeye ateşle karşılık verilmesi sonucu terörist ateşlerinin kesildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde günlük faaliyetlere, önemli yurt içi olaylara ve arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin bilgilere yer verildi.

ASKERLER KARŞILIK VERİNCE KAÇTILAR

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sivil bir araç durdurularak yakıldı. Yüksekova ilçesinde ise Dağlıca Hudut Tabur merkezine, Keri Tepe Hudut Bölgesine ve Pey Tepe Hudut Karakoluna eş zamanlı havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırıda bulunuldu.

Pey Tepe Hudut Karakolunun çevre duvarında hasar oluştu, Dağlıca köyünde bir vatandaş hafif yaralandı, saldırının geldiği tespit edilen bölgeye ateşle karşılık verilmesini müteakip terörist ateşleri kesildi.
Son Güncelleme: 11.09.2015 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.