Define macerası kanlı bitti: Patlayıcı ellerinde infilak etti

Definecilerin hazine umudu ellerinde patlayan bomba ile faciaya döndü. Kocaeli Körfez'de İlimtepe yakınlarında patlayıcı ile define arayan 7 kişiden 1 öldü, ikisi yaralandı. Kaçan 5 kişi aranıyor.

16 Ekim 2016 Pazar 20:33
Define macerası kanlı bitti: Patlayıcı ellerinde infilak etti






Define macerası kanlı bitti: Patlayıcı ellerinde infilak etti

Yasadışı kazılarda gözü karartan defineciler kilolarca patlayıcılar kullanmaya kalkınca facia yaşandı. Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ormanlık alanda define aramak için hazırladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, İlimtepe Mahallesi'ndeki ormanlık araziye define aramak için gelen 7 kişilik grup, patlayacı kullanmak istedi.

Gruptan Rafet Polat'ın (44) hazırladığı patlayıcı, henüz belirlenemeyen nedenle infilak etti.

Patlamada Polat yaşamını yitirdi, kimliği henüz öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İstanbul'da ikamet ettiği öğrenilen 2 çocuk babası Polat'ın cenazesi Körfez asri mezarlık morguna kaldırıldı.

Jandarma, olayın ardından kaçan diğer kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.