Denizde Kaçak Operasyonu

SAHİL Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ege Denizi'nden Yunan Adaları'na kaçak yolla geçmeye çalışan çok sayıda yabancı uyrukluyu yakalayarak Jandarma'ya teslim etti. Sahil Güvenlik Botları'nın Ege Denizi'ndeki...

02 Ekim 2014 Perşembe 16:17
Denizde Kaçak Operasyonu






SAHİL Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ege Denizi'nden Yunan Adaları'na kaçak yolla geçmeye çalışan çok sayıda yabancı uyrukluyu yakalayarak Jandarma'ya teslim etti.
Sahil Güvenlik Botları'nın Ege Denizi'ndeki devriyeleri sırasında dün Aydın'ın Didim İlçesi Tekağaç Burnu açıklarında tamamı Suriye uyruklu 6 erkek kaçak kurtarıldı. Bugün de İzmir'in Çeşme ilçesi Süngükaya Adası batısında 42 erkek, 2 kadın ve 2 erkek çocuk olmak üzere 44 Suriye, 2 Eritre uyruklu toplam 46 kaçak kurtarıldı. Balıkesir'in Ayvalık İlçesi önlerinde 22 erkek ve 1 kadın olmak üzere toplam 23 Suriye uyruklu kaçak da bugün kurtarıldı. Yine Ayvalık İlçesi Çıplak Ada güneyinde tamamı Afganistan uyruklu toplam 35 kaçak kurtarıldı.
Aydın'ın Kuşadası ilçesi Körfezi'nde 29 erkek, 1 kadın olmak üzere 16 Suriye, 14 Eritre uyruklu toplam 30 kaçak kurtarıldı. Yine Kuşadası Körfezi'nde başka bir yerde de 30 erkek, 12 kadın ve 3 kız çocuk olmak üzere 20 Suriye, 9 Afganistan, 3 Kamerun, 4 Kongo, 7 Orta Afrika Cumhuriyeti, 2 Eritre uyruklu toplam 45 kaçak kurtarıldı. Yakalanan kaçaklar, Jandarma'ya teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.