Derik'te katliam baskını; Dikkatli polis memuru katliamı önledi

Terör örgütünün güvenlik güçlerine yönelik ses getiren saldırı girişimleri sürüyor. Mardin Derik'te karakol baskınına gelen kadın terörist son anda engellendi

28 Aralık 2015 Pazartesi 03:16
Derik'te katliam baskını; Dikkatli polis memuru katliamı önledi






Dikkatli polis memuru katliamı önledi

Terör örgütünün güvenlik güçlerine yönelik ses getiren saldırı girişimleri sürüyor. Mardin Derik İlçe Emniyet Müdürlü'ğüne olarak girmek isteyen PKK'lı suikastçı kadını polis son anda fark edip üstüne atlayarak etkisiz hale getirdi.

Mardin Derik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen PKK'lı kadın suikastçı, bir polisin dikkati sonucunda son anda yakalandı.

EL BOMBASI VE SİLAHLA BİNAYA GİRDİ

"Lilav" kod isimli kadın terörist elinde el bombaları ve silahlarla  binaya girdi. Kadının hareketlerinden  şüphelenen bir polis, kadının üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.
  PKK'lı kadın teröristin üzerinden 1 adet Glock marka tabanca ile 2 adet el bombası ele geçirildi. Nezarethaneye konulan kadın terörist kıyafetine ait bir iple intihar etmek isterken polisler tarafından son anda engellendi. Öte yandan
Dargeçit'te 4 polsi şehit eden hainler öldürüldü.
Son Güncelleme: 28.12.2015 03:21
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika DerikDerik PKK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.