Devletin izcilik kampında bıçaklı cinayet

Kapızlı izcilik kampında bıçaklı cinayet yetkilileri dehşete düşürdü. Mersin'de yarı yıl tatili için açılan kampa katılan liseli öğrencilerin bıçaklı kavgasında kan döküldü.

01 Şubat 2016 Pazartesi 12:10
Devletin izcilik kampında bıçaklı cinayet






Devletin izcilik kampında bıçaklı cinayet

Yarı yıl tatili dolayısıyla Türkiye'nin değişik merkezlerinde bulunan izcilik kamplarında kış etkinlikleri düzenlenirken tatsız olaylar da meydana geliyor. Mersin'in Silifke İlçesi'nde bulunan Kapızlı 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda 17 yaşındaki öğrenci C.G., kavga ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Dün öğle saatlerinde 17 yaşındaki C.G. ile aynı yaştaki M.D. isimli öğrenciler arasında kampın yemekhanesinde bilinmeyen bir nedenle tartışta çıktı. Kavgaya dönen tartışmada M.D., C.G.'yi karnından bıçakladı. Ambulans ile Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.G., buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı M.D. gözaltına alınırken, olayın ardından kamp geçici süreliğine kapatıldı. Gençlik ve spor Bakanlığı'nın olayı soruşturmak üzere müfettiş görevlendirdiği belirtilirken, hayatını kaybeden C.G.'nin Diyarbakır'dan, katil zanlısı M.D.'nin ise Hakkari'den gelerek kampa katıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.02.2016 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.