Diyarbakır'da 13 molotof ve 1 el yapımı bomba ele geçirildi

DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda, kullanılmaya hazır 13 molotof kokteyli ile 1 amonyum nitrat ile güçlendirilmiş, basınç ve parça tesirli bomba ele geçirildi. Olayla ilgili...

22 Mayıs 2015 Cuma 12:07
Diyarbakır'da 13 molotof ve 1 el yapımı bomba ele geçirildi






DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda, kullanılmaya hazır 13 molotof kokteyli ile 1 amonyum nitrat ile güçlendirilmiş, basınç ve parça tesirli bomba ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı çıklamada, seçim öncesi Diyarbakır'ın bazı bölgelerine terör örgütü mensuplarınca bomba konulacağına ilişkin ihbarın değerlendirildiği belirtilerek şöyle denildi:
"Güvenlik güçlerimiz, 21.05.2015 tarihinde Merkez Kayapınar İlçesinde bulunan bir adreste arama yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığından alınan karara istinaden yapılan arama neticesinde 13 adet atılmaya hazır vaziyette molotof bombası, 1 adet amonyum nitrat ile güçlendirilmiş basınç ve parça tesirli bomba, ele geçirilmiştir. Söz konusu bombalarla ilgili olarak A.S. (47) ve M.K. (40) isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. Vatandaşlarımızın güvenliği için terör örgütünün eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar, aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edecektir." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.