Diyarbakır'da son durum; Polis göstericileri dağıttı

Sur'a yürümek isteyen PKK'lı gruplara polis izin vermedi. Sokağa çıkma yasağını delmek isteyen grubun içinden taşlı ve hava fişekli saldırı gelince emniyet güçleri göstericileri dağıttı.

09 Aralık 2015 Çarşamba 20:09
Diyarbakır'da son durum; Polis göstericileri dağıttı






Diyarbakır'da son durum; Polis göstericileri dağıttı

Terör örgütü yandaşlarının savaş alanına çevirdiği Sur'a yürümek isteyen PKK'lı gruplara polis izin vermedi. Sokağa çıkma yasağını delmek isteyen grubun içinden taşlı ve hava fişekli saldırı gelince emniyet güçleri göstericileri dağıttı.

Edinilen bilgilere göre, Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde bir araya gelen grup, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesine yürümek istedi. Polis, önce grubun dağılması için anons yaptı, ardından da biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Grup da polise havai fişeklerle saldırdı. Burada çıkan olaylar kentin diğer bölgelerine de sıçradı.
Kentte, olaylar sürüyor.
Son Güncelleme: 09.12.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.