Duvara yazı yazmak yüzünden çıkan kavgada 3 işçi yaralandı

Zafer KUMRU/ERZURUM, () - ERZURUM'da  inşaat işçileri ve işveren arasında 'duvara yazı yazmak' yüzünden çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı. Olay, bugün akşam saatlerinde Yakutiye İlçesi, Kurtdere Sokak'ta yapımı süren bir inşaatta...

12 Ağustos 2015 Çarşamba 20:47
Duvara yazı yazmak yüzünden çıkan kavgada 3 işçi yaralandı






Zafer KUMRU/ERZURUM, () - ERZURUM'da  inşaat işçileri ve işveren arasında 'duvara yazı yazmak' yüzünden çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı.
Olay, bugün akşam saatlerinde Yakutiye İlçesi, Kurtdere Sokak'ta yapımı süren bir inşaatta meydana geldi. Çalışan bir işçi inşaatın üst katına Hamit olan isminin sessiz harfleri olan HMT’yi yazmak istedi. İşveren ise buna siyasi olarak algılanacağı gerekçesiyle izin vermedi. İşveren ile işçi arasında başlayan tartışma diğer işçilerin de katılmasıyla kavgaya dönüştü. Mahalle sakinlerinin de katılmasıyla taş, kürek ve sopaların kullanıldığı kavgaya polis müdahale ederek tarafları güçlükle ayırdı.
Yaralanan Hikmet K., Cihat G. ve Fuat G., ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Olayla ilgili bir pompalı tüfek ile bir tabanca ele geçirildi ve kavgaya katılanlar gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.