En çok şehit veren il; Kastamonu'da teröre tepki yürüyüşü

Teröre en çok şehit veren il Kastamonu'de PKK terörüne tepki yağdı. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüş öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda dua edildi.

09 Eylül 2015 Çarşamba 21:27
En çok şehit veren il; Kastamonu'da teröre tepki yürüyüşü






En çok şehit veren il; Kastamonu'da teröre tepki yürüyüşü

Son dakika Kastamonu, Kastamonu haberleri, Son dakika Kastamonu Haberleri, Kastamonu'da son dönemde artan terör olayları yürüyüşle protesto edildi.
Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüş öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda dua edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaklaşık 2 bin kişi yürüyüşe geçti. MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar'ın da katıldığı yürüyüşte kalabalık, ellerindeki Türk bayraklarıyla PKK aleyhine sloganlar atarak terörü lanetledi. Kışla Parkı'nda sona eren yürüyüşün ardından kalabalık olaysız dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.