Eren Bülbül'ün katili 4 terörist Kürtün'de kıstırıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Maçka'da düzenlenen silahlı saldırı sırasında Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik'in katili 4 terörist Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi yakınlarında çembere alındı.

27 Nisan 2018 Cuma 07:48
Eren Bülbül'ün katili 4 terörist Kürtün'de kıstırıldı






Eren Bülbül'ün katili 4 terörist Kürtün'de kıstırıldı


Aralarında Eren Bülbül ile Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden 4 teröristin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, Kürtün yakınlarında yeniden temas sağladı. 

Terör örgütü PKK üyesi 4 terörist, 11 Ağustos 2017’de Trabzon Maçka’da Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü şehit etmişti. O teröristler Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi kırsalında kıstırıldı


Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Özkürtün Beldesi Sis Çayırı kırsalında 5 Nisan’da çıkan çatışmanın ardından kıstırılan 4 teröristin kaçabilmesi için yeni bir terörist grubun daha bölgeye ulaşmaya çalıştığı tespit edildi.

Terör örgütü PKK mensubu sözde ‘Karadeniz Açılım Grubu’ üyesi 4 terörist, 11 Ağustos 2017’de Trabzon Maçka’da Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü şehit etmişti. Saldırının ardından kaçan terörist grup, Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi kırsalında ortaya çıktı. 5 Nisan’da yaşanan çatışma sonrası 4 terörist kaçtı. 1 teröristin yaralandığı belirlenirken, 11 noktada yaralı teröristin kan izleri saptandı.

KAÇMAK İÇİN YARDIM İSTEDİLER

Kürtün kırsalında kıstırılan terörist grubun bölgeden çıkmak için örgütten yardım istediği tespit edildi. PKK’nın da 4 teröristin kaçışını sağlamak için bölgeye başka bir grubu göndermeye çalıştığı belirlendi. Yeni terörist grubun mayınlı, bombalı, pusu veya taciz ateşi şeklinde saldırı yapmayı planladığı, istihbarat birimleri tarafından deşifre edildi.

Son Güncelleme: 27.04.2018 06:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ado 2018-04-27 17:18:01

nşAllah yakalanır erenin kanı yerde kalmaz iyivardın eren ruhun şad olsun