Eşini öldüren sanığa ömür boyu hapis

KASTAMONU'da, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi 29 yaşındaki Nebiye Katırcı'yı av tüfeği ile öldüren 33 yaşındaki Mustafa Katırcı, tutuklu yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Olay, 30 Aralık 2013'te...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:06
Eşini öldüren sanığa ömür boyu hapis






KASTAMONU'da, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi 29 yaşındaki Nebiye Katırcı'yı av tüfeği ile öldüren 33 yaşındaki Mustafa Katırcı, tutuklu yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, 30 Aralık 2013'te Daday İlçesi'ne bağlı Derekey Köyü'nde meydana geldi. Mustafa Katırcı, iddiaya göre eşi Nebiye Katırcı ile kendisini aldattığı gerekçesiyle evde tartıştı. Mustafa Katırcı, kavgaya dönen olayda 2 çocuğunun annesi 11 yıllık eşini av tüfeği ile ateş ederek öldürdü.
Tutuklanan Mustafa Katırcı, 'Yakın akrabayı öldürmek' suçundan Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davanın karar duruşmasına, cezaevinden 'Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi' ile katıldı. Mahkemenin son sözünü sorduğu sanık Katırcı, "Olay anında bilincim yerinde değildi. Eşimi çok severdim. Çok pişmanım" dedi.
Önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis verilen sanığın cezası, duruşmalardaki iyi hali gözetilerek ömür boyu hapis cezasına çevirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.