Eskişehir'de feci kaza; 2 çocuk annesi kadın can verdi

Bir fabrikada çalışan iki çocuk annesi Arzu Bıyık, karşıdan karşıya geçerken hızla gelen TIR'ın çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

14 Ocak 2019 Pazartesi 08:11
Eskişehir'de feci kaza; 2 çocuk annesi kadın can verdi






Eskişehir'de feci kaza; 2 çocuk annesi kadın can verdi


Eskişehir'de bir fabrikada çalışan iki çocuk annesi Arzu Bıyık (26),yolun karşısına geçmeye çalışırken TIR'ın altında kalarak can verdi. TIR şoförü gözaltına alınırken, genç kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu

Eskişehir'de, Yenidoğan Mahallesi'ndeki Sevinç Caddesi'nde akılalmaz bir kaza meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir fabrikada çalışan 26 yaşındaki Arzu Bıyık, yolun karşına geçmek isterken Cevdet G. yönetimindeki 26 AAN 197 plakalı TIR'ın altında kaldı.


TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI


Edinilen bilgilere göre iki çocuk sahibi olan Arzu Bıyık, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından TIR şoförü Cevdet G. gözaltına alındı. Arzu Bıyık'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Genç kadının yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.