Esnaf ile zabıtanın yer kavgası

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da ruhsatsız satış yaptıkları tespit edilen ve tezgahlarının kaldırılmasına karar verilen 78 pazarcı ile zabıta ekipleri yine karşı karşıya geldi. Tezgah kurmakta kararlı olan pazarcılar, zabıta...

07 Mart 2015 Cumartesi 13:12
Esnaf ile zabıtanın yer kavgası






Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da ruhsatsız satış yaptıkları tespit edilen ve tezgahlarının kaldırılmasına karar verilen 78 pazarcı ile zabıta ekipleri yine karşı karşıya geldi. Tezgah kurmakta kararlı olan pazarcılar, zabıta ekipleri arasında kısa süren bir arbede yaşandı.
Antalya'da 4 haftadır olduğu gibi sabah saatlerinde Şirinyalı Mahallesi'ne kurulan Cumartesi Pazarı'na gelen zabıta ekipleri, belediye görevlilerince işaretlenen ruhsatsız pazar yerlerine zabıta aracı ve çöp kamyonlarını koyarak tezgah açılmasına engel oldu. Pazar yerine gelen esnaf ile zabıta ekipleri arasında tartışma çıktı. Tezgahlarını açmakta kararlı olan pazarcılar, zabıta ekiplerinin önünde birbirlerine kenetlenerek tezgahlarını kaldırmak istemedi. Olaylar polislerin araya girmesi ile son bulurken görüntü almak isteyen gazeteciler, pazarcılar tarafından engellendi.

FOTOFRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.