Esnaftan topladığı 50 kilo altını sevgilisiyle kaçırmıştı

Konyalı kuyumcu esnafından topladığı 50 kilo altını 'Sizin için fuar organize ediyorum' diyerek ortadan kaybolan Musa Göksü İstanbul'da sevgilisinin evinde yakalandı.. Musa Göksu 'Boşalttığım dükkan kendi dükkanım, istediğim zaman yeniden açabilirim' dedi..

28 Temmuz 2019 Pazar 02:32
Esnaftan topladığı 50 kilo altını sevgilisiyle kaçırmıştı






Esnaftan topladığı 50 kilo altını sevgilisiyle kaçırmıştı


.
Konyalı kuyumcularıdan topladığı emanet altınları bavullara doldurarak ortadan kaybolan Göksu Kuyumculuk'un sahibi Musa Göksu İstanbul'da sevgilisinin evinde Konya polisi tarafından yakalandı. Bedesten Çarşısı'ndaki esnafın günlerdir aradığı Musa Göksu, Konya'da bir eğlence mekanında solistlik yapan kadın arkadaşı ile birlikte Konya'ya getirildi. Göksu esnaftan 50 kilo altın topladığının yalan olduğunu belirterek "Boşalttığım dükkan kendi dükkanım, istediğim zaman açarım" dedi. İstanbul Beşiktaş'ta gözaltına alınan kuyumcu Musa Göksu (38) ve sevgilisi Özer Yıldırım (39), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Konya’da kuyumculuk yapan Musa Göksu, Merkez Karatay ilçesi tarihi Bedesten Çarşısı'ndaki Sarraflar sokağındaki esnaflardan ve İstanbul’daki bazı kuyumcu esnafından 50 kilo altını (satış ödemeli) olarak almış ve 24 Temmuz gece saat 23:30 sıralarında 2 bavul altını alıp giderken güvenlik kameralarına yakalanmıştı. Konya'da bir gazinoda çalışan sevgilisini de yanına alarak İstanbul'a kaçtığı belirlenen Musa Göksu için başlatılan arama çalışmaları iki gün önce İstanbul'a kaydırıldı. Konya'dan ayrılmadan önce, kardeşine de 300 bin TL kredi çektirdiği yerel basında haber olarak yer almıştı.


SEVGİLİSİ SOLİSTLİK YAPIYORMUŞ

Konya’daki bir gece kulübünde solistlik yapan ve Musa Göksu’nun kadın arkadaşı olan Özer Yıldırımın da aynı gün ortada kaybolduğunu tespit etti. Araştırmalarına bu yönde devam eden Konya polisi ismi açıklanmayan kadının birçok yakınının İstanbul’da olduğu bilgisine ulaştı.

50 KİLO ALTINLA YAKALANDI

Konya’dan İstanbul’a giden polis Musa Göksu’nun sevgilisi olduğu iddia edilen kadının yakınlarının adreslerini tespit etti. Akşam saatlerinde iki sevgilinin bulunduğu adresi belirleyen Konya polisi eve baskın düzenledi. Musa Göksu ve sevgilisi çalınan 50 kilo altınla birlikte evde ele geçirildi.

BOŞALTTIĞIM DÜKKAN KENDİ DÜKKANIM'

Gözaltına alınan Musa Göksu ile kadın arkadaşı Özer Yıldırım, sorgulanmak üzere Konya'ya getirildi. Suçlamaları kabul etmeyen Musa Göksu'nun ilk ifadesinde, kimseden altın toplamadığını, piyasa olan borcu nedeniyle kendi dükkanındaki altınları alıp, İstanbul'a gittiğini, bir süre sonra tekrar Konya'ya dönmeyi planladığını söylediği öğrenildi.

Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Musa Göksu, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız?" sorusu üzerine, ''Öyle abarttığınız gibi 50 kilo, 30 kilo altın yok. Boşalttığım dükkan, kendi dükkanım. İstediğim zaman açabilirim" dedi.

"Altınları alıp gittiğiniz iddia ediliyor?" sorusu üzerine Musa Göksu ''Hayır, öyle bir şey yok'' diye cevap verdi.

Son Güncelleme: 28.07.2019 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.