Fethiye'de İnşaattan Düşen İşçi Öldü

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, kalıp ustası olarak çalıştığı inşaatta dengesini kaybedip 3.5 metre yükseklikten düşen 49 yaşındaki Tahsin Sezgin öldü. Olay, dün öğle saatlerinde Babataşı Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir firmaya...

20 Ekim 2014 Pazartesi 15:22
Fethiye'de İnşaattan Düşen İşçi Öldü






MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, kalıp ustası olarak çalıştığı inşaatta dengesini kaybedip 3.5 metre yükseklikten düşen 49 yaşındaki Tahsin Sezgin öldü.
Olay, dün öğle saatlerinde Babataşı Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir firmaya ait inşaatta çalışan evli ve 5 çocuk babası Tahsin Sezgin, inşaatın 1'inci katında kalıp sökmeye çalıştığı sırada dengesini kaybederek 3.5 metre yükseklikten düştü. Başını taşa çarpan Sezgin ağır yaralandı. İşçilerin çağırdığı ambulansla Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne götürülen Sezgin yolda yaşamını yitirdi. Tahsin Sezgin'in çalıştığı sırada başında baret olduğu ancak kemerlerini bağlamadığı için baretin başından fırladığı öne sürüldü.
11 YIL ÖNCE MUŞ'TAN FETHİYE'YE GELDİ
Kazayı duyup hastaneye gelen Tahsin Sezgin'in eşi ve çocukları sinir krizi geçirdi. Olayın yaşandığı inşaatta polis tarafından güvenlik önlemi alındı. Sezgin'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tahsin Sezgin'in 11 yıl önce Muş'tan gelerek Fethiye'ye yerleştiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.