Gemlik'te 9 günlük bebek ölü bulundu

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde 9 günlük Efraim Yiğit bebek yatağında ölü olarak bulundu. Dr. Ziya Kaya Mahallesi, Sevgi Sokak'ta yaşayan Gülşen ve Fatih Yiğit'in üçüncü çocuğu olarak 9 gün önce dünyaya gelen Efraim adı verilen...

26 Ağustos 2015 Çarşamba 13:40
Gemlik'te 9 günlük bebek ölü bulundu






BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde 9 günlük Efraim Yiğit bebek yatağında ölü olarak bulundu.
Dr. Ziya Kaya Mahallesi, Sevgi Sokak'ta yaşayan Gülşen ve Fatih Yiğit'in üçüncü çocuğu olarak 9 gün önce dünyaya gelen Efraim adı verilen bebek yatağında annesi tarafından dün gece ölü bulundu. Efraim bebeğin ölümü, Yiğit ailesine büyük acı yaşatırken anne Gülşen Yiğit'in, "Efraim'i emzirip yatağına yatırdım, 2 saat sonra yanına gittiğimde ölmüştü" dedi.
Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek olan Efraim Yiğit'in ölümüyle ilgili soruşturmaya Gemlik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.