Genç kız 7. kattan kendini aşağı bıraktı

Ereğli ilçesi Süheyla Erel Sokak üzerinde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, lise 2. sınıfta okuyan M.K. öğle tatilinde arkadaşları ile tartıştıktan sonra iş merkezine geldi. Genç kız bir süre sonra iş merkezinin 7. katından kendisini boşluğa bırakarak beton zemine düştü.

27 Kasım 2018 Salı 16:25
Genç kız 7. kattan kendini aşağı bıraktı






Genç kız 7. kattan kendini aşağı bıraktı


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 15 yaşındaki liseli kız 7. kattan atlayarak kendini boşluğa bıraktı. Genç kız hayatını kaybederken, yüzlerce kişi etrafına toplanıp yaşanan olayı film izler gibi izledi

Zonguldak'ta henüz lise 2. sınıf öğrencisi genç kız, bilinmeyen bir nedenle canına kıydı. Olay, Ereğli ilçesinde Süheyla Erel Sokak üzerinde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, lise 2. sınıfta okuyan M.K. öğle tatilinde arkadaşları ile tartıştıktan sonra iş merkezine geldi. Genç kız bir süre sonra iş merkezinin 7. katından kendisini boşluğa bırakarak beton zemine düştü.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden lise öğrencisinin arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, olay yerine gelen babası ise kızına sarılıp “Kızım sen ne yaptın? Ben sensiz ne yaparım?” diyerek ağladı. Olay yerine gelen genç kızın annesi de sinir krizleri geçirdi.

Genç kızın intiharı sonrası olay yerinin etrafına toplanan yüzlerce kişi film izler gibi polis ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını izledi.

Olayı yakından görmeye çalışan meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için polis defalarca uyarıda bulunmasına rağmen, kalabalık bir türlü dağılmadı.

Lise öğrencisi genç kızın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.