Genç kız, tecavüzcüsünü nasıl öldürdüğünü anlattı

Kendisini kaçırarak İstanbul'da defalarca tecavüz eden adamı bıçaklayarak öldüren Deniz S., cinayeti anlatırken 'Hayatımı mahveden adamı öldürdüm' dedi.

18 Ocak 2016 Pazartesi 14:04
Genç kız, tecavüzcüsünü nasıl öldürdüğünü anlattı






Genç kız, tecavüzcüsünü nasıl öldürdüğünü anlattı

Zonguldak'ta, kendisini kaçırmak istediği gerekçesiyle evli 2 çocuk babası 23 yaşındaki Mustafa Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki Deniz S, savcılıktaki ifadesinde cinayet nedenini anlattı. Mustafa Özdemir'in kendisini birçok kez alıkoyduğunu, evde, arabada tecavüz ettiğini ileri süren Deniz S., "Beni rahatsız eden, hayatımı mahveden, dünyamı çalan kişiyi öldürdüm" dedi.

Karaelmas Mahallesi Fındık Suyu Sokak'ta geçen Cumartesi akşamı meydana gelen olayda Deniz S., Mustafa Özdemir'i evinin önünde 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Deniz S., olayın ardından kanlı kıyafetleri ve elinde bıçakla polis merkezine giderek teslim oldu. Mustafa Özdemir'in ailesi, cinayette Deniz S.'nin ağabeyleri ve babasının da parmağı olduğunu ileri sürerken, genç kız savcılıkta verdiği ifadesinde Mustafa Özdemir'i 8 yıldır tanıdığını söyledi. Deniz S., geçen Ekim ayında İstanbul'da kuzeninin düğününde karşılaştıkları Mustafa Özdemir ile aralarında yakınlaşma olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Düğünden sonra Mustafa Özdemir ile birçok kez görüştük. Beni bir arkadaşının evine götürdü. Bu evde değişik tarihlerde 2-3 hafta tuttu. Evde, arabada birçok defa tecavüz etti. Bunları isteğim dışında hep beni tehdit ederek, ağabeyimi öldüreceğini söyleyerek yaptı. Birlikte kaldığımız dönemlerde beni birkaç kez marketlere hırsızlık için götürdü. Bana zorla esrar, bonzai ve alkol içirdi. 10 gün kadar önce ısrarım üzerine beni Zonguldak'a getirdi."

Olay günü çarşıda annesi ve teyzesiyle hurda demir toplarken Mustafa Özdemir'in yine yanına gelip kendisini İstanbul'a götürmek istediğini ve karşı koyamadığını ileri süren Deniz S., "Otobüse yetişmek için eve geçtik. O, evin az ilerisinde bekliyordu. 'Haydi gidelim, çabuk ol' gibi sözlerle bana bağırmasına ve baskı yapmasına kızdım ve o an onu öldürmeye karar verdim. Daha önceden onu öldürmeyi planlamamıştım. Hazırlanmak için eve girince bıçak aldım.  Bıçağı, Mustafa'dan aldığım kapüşona sakladım. Sonra bıçağı çıkarıp karın ve göğüs bölgesine defalarca sapladım. Kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum. Polise gidip, beni rahatsız eden, daha doğrusu hayatımı mahveden, dünyamı çalan kişiyi öldürdüğümü ve teslim olmak istediğimi söyledim" dedi.
Yaşadıkları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Deniz S., "Çok yıprandım. Ben de epilepsi hastalığı var. Ancak her şeye rağmen yaptığımdan pişmanım" diye konuştu
Son Güncelleme: 18.01.2016 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.