Görevi bırakma kararı aldı

Akut kurucusu Nasuh Mahruki 18 yıldır yürüttüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Arama Kurtarma Derneği’ndeki  (AKUT) görevini bırakmak kararı aldı.    Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’a katıldığı bir televizyon programında hakaret ettiği gerekçesi ile hakkında soruşturma açılan Nasuh Mahruki o alaydan sonra yoğun baskı altında kaldığını bu nedenle görevini bırakma kararı aldığını açıkladı.

15 Kasım 2016 Salı 07:04
Görevi bırakma kararı aldı








      Görevi bırakma kararı aldı

    Akut kurucusu Nasuh Mahruki 18 yıldır yürüttüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Arama Kurtarma Derneği’ndeki  (AKUT) görevini bırakmak kararı aldı.
   Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’a katıldığı bir televizyon programında hakaret ettiği gerekçesi ile hakkında soruşturma açılan Nasuh Mahruki o alaydan sonra yoğun baskı altında kaldığını bu nedenle görevini bırakma kararı aldığını açıkladı.
    Sözcü’ye konuşan Nasuh Mahruki konu hakkınd aşunları söyledi:O programa katılmamam gerekirdi.6 Ekim sabahı ekip liderimizi arayıp bundan sonra size hiçbir arama kurtarma işlemi vermeyeceğiz.Hiç bir destek verilmeyecek,denildi.Katıldığım televizyon konuşmasında AKUT Başkanı kimliği ile yapmadım.AKUT için zor günler başladığı için benim de birşeyler yapmam gerekiyordu.Ben de AKUT’un rahatlaması ve arama kurtarma çalışmalarına devam edebilmesi için görevi bırakıyorum.”
   22 Kasım’da Olağanüstü Kongre ile toplanacak olan AKUT’ta yeni başkan Saydun Gökşin önerilecek.Nasuh Mahruki ise AKUT Onursal Başkanı olacak.
Anahtar Kelimeler:
AKUTNasuh Mahruki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.