Grup Yorum üyeleri serbest...

Özden ATİK / İstanbul, () - CİZRE'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklamasını yaptıktan sonra, polise kimlik göstermek istemeyince gözaltına alınan ve aralarında Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu 10 kişi serbest bırakıldı. Galatasaray...

22 Eylül 2015 Salı 19:32
Grup Yorum üyeleri serbest...






Özden ATİK / İstanbul, () - CİZRE'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklamasını yaptıktan sonra, polise kimlik göstermek istemeyince gözaltına alınan ve aralarında Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu 10 kişi serbest bırakıldı.

Galatasaray Meydanı'nda dün akşam yapılan eylemin ardından polisler tarafından gözaltına alınan 10 kişi, "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet" ve "Polise direnmek" suçlarından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

17 yaşındaki Grup Yorum Çocuk Korosu üyesi G.K., çocuk suçlarına bakan savcılık tarafından serbest bırakıldı. Diğer 9 kişi ise savcılıkça "adli kontrol" talebiyle Nöbetçi İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Ancak mahkeme, 9 kişiyi adli kontrole gerek görülmeksizin serbest bıraktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.